Checklist met praktische tips & tricks
Je wil feedback van je medewerkers verzamelen. Een goed idee! Je hoeft namelijk niet ver te zoeken naar de beste ideeën om je organisatie te verbeteren. Daarvoor kun je simpelweg in je eigen team of organisatie terecht. Je medewerkers hebben volop ideeën over wat er goed gaat én waar potentie voor verbetering zit. Want wie weten er nu beter wat er slimmer, klantgerichter, leuker en beter kan dan zij? Hun feedback helpt je organisatie duurzaam succesvol en flexibel te zijn in een wereld waarin technologische en sociale ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

Wat wil je eigenlijk precies aan je medewerkers vragen?
Waarom ze bij je komen werken? Wat ze vinden van de werksfeer en de teamdynamiek, de cultuur, hun werkzaamheden? Welke ideeën ze hebben om succesvoller te zijn naar klanten? Hoe ze aankijken tegen hun leidinggevende of een reorganisatie? Of waarom ze besluiten om weer weg te gaan?

De checklist ‘Succesvol feedback vragen aan je medewerkers’ helpt je om ideeën ter verbetering in jouw organisatie op de juiste manier te verzamelen. Hiervoor bestaat geen standaard aanpak. In deze checklist helpen we je om te filteren welke informatie nuttig voor je is en geven we tips hoe je die informatie het beste kunt verzamelen.

Duurzame verbetering van je organisatie
Je krijgt handvatten voor een succesvol feedbacktraject dat leidt tot duurzame verbetering van je  organisatie. Profiteer hiervan! Lees de ingrediënten voor succes, vermijd valkuilen en kies bewust wat je zelf doet of uitbesteedt.