Veel marketeers zijn sterk gericht op online. En geef ze eens ongelijk. Online marketing is een snel en effectief middel om uw doelgroep en masse te bereiken. Maar hoe zit het met de offline kanalen? Is er tussen al het online geweld nog wel ruimte voor het organiseren van een event? Het antwoord is: ja!

Ontdek in deze whitepaper waarom het organiseren van een (offline) event in dit digitale tijdperk een goed idee is, waarom er niets op kan tegen het live-moment en hoe je, met onder meer de juiste mood, van uw event een onvergetelijke gebeurtenis kunt maken.

Eventmarketing 2.0: branding, binding & beleving
Is het einde van het offline event in zicht? Die vraag hield nog niet zo heel lang geleden veel marketingprofessionals bezig. Met de opkomst van onder meer social media en video conferencing verwachtten velen dat elkaar in levende lijve treffen al snel een achterhaald idee zou worden. Maar niets bleek minder waar. De marketingwereld mag het afgelopen decennium dan wel drastisch veranderd zijn, de behoefte aan persoonlijk(e) contacten en interactie is er nog altijd, en is zelfs groter dan ooit. De eventbranche doet momenteel dan ook goede zaken. Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van live ontmoeten.