Word een echte belegger
Tijdens de cursus komen er een aantal onderwerpen aan bod. Zo worden de basisprincipes van beleggen helemaal uitgelegd, worden de verschillende producten van CFD’s (grondstoffen, aandelen, indexen, valuta’s maar ook cryptovaluta’s) behandeld en wordt er verteld hoe u hierin kunt handelen. Uiteraard komen ook de verschillende vormen van analyses (Technisch, Fundamenteel en indicatoren) aan bod.  hoe kunt u een goede afweging maken om te kopen of te verkopen? Op deze vraag hopen we u een antwoord te kunnen geven.

Er wordt ook uitgebreid gesproken over beginnersfouten, veiligheid, risicomanagement en regulatie. Tijdens de cursus wordt de wereld van beleggen een stuk duidelijker gemaakt voor u!

Ook wordt er dieper ingegaan op het beleggingsplatform. Hoe werkt deze precies? Wat kunt u er mee en waar zitten de handigheidjes? Kortom, na de cursus bent u helemaal klaar om te gaan handelen in CFD’s!

De cursus wordt in 2 vormen gegeven

  1. Dagcursus
  2. Avondcursus

De avondcursus omvat dezelfde onderwerpen maar zal iets vlotter gaan omdat er maar 1 korte pauze in zit. In de dagcursus zit een uitgebreide lunch en 2 koffiepauzes en een energy brake.

  • Lesstof op maat: voor alle type beleggers
  • Exclusieve cursus door officiële sponsor van PSV
  • Extra begeleiding en educatiemateriaal inbegrepen
  • Avondcursus: 18:30 tot 22:00 uur
  • Dagcursus: 10:00 tot 16:00 uur