Uw rendement uit investeringen in Nederlandse woningen
De woningwaarde Vastgoed Obligaties worden u aangeboden door Thuisborg Finance B.V. Ze zijn bedoeld voor investeerders die willen beleggen in de prijsontwikkeling van de Nederlandse particuliere woningmarkt.

Met de aangetrokken gelden worden hypotheekvrije, goed verkoopbare en langjarig verhuurde woningen aangekocht. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het verzilveren van woningen, in de begeleiding van zowel huurders als investeerders en in onze website als digitaal platform met alle daaraan gekoppelde dienstverlening.

Thuisborg koopt woningen aan en verhuurt deze aan de bewoner terug. Het vrijgekomen vermogen kan worden gebruikt om zelfstandig te blijven wonen, het inkopen van zorg, om familie- of gezinsleden vooruit te helpen of voor fiscale vermogensplanning.

Wij zorgen voor de juiste match en – waar nodig – voor voortdurend onderhoud als zekerheid voor optimaal rendement bij doorverkoop. Onze waarborgen zijn gericht op een eerlijke verdeling van waarde en zekerheid in woongenot en rendement.

Onze rendementen zijn, kort samengevat, als volgt samengesteld:

  • een vaste rendementsvergoeding,

Of optioneel, vanaf een looptijd van 3 jaar:

  • een basisrendement
  • met daarbovenop een variabele rendementsvergoeding gebaseerd op de prijsontwikkeling van de Nederlandse huizenmarkt of met een inflatiebeschermer.