Kosteloos een expert opinion over al uw posities

2018 en de meeste beleggers en banken gaan geen vrienden meer worden. Maar 2019 belooft zich, voor wie weet waarop hij moet letten en wat te doen, als een jaar van kansen te ontpoppen. Want zelfs als de recessie die men voorspelt een feit wordt, als de rentes gaan stijgen, is er geld te verdienen. Dat weet u als belegger als geen ander. ‘Never waste a good crisis’. Maar u heeft vandaag de dag al een portefeuille. Die meer of minder aandacht krijgt, die is ingericht op gisteren, vandaag of op de toekomst. Dat weet alleen u. Maar … weet u dat wel echt? Een kosteloze expert opinion geeft u antwoord op de vragen die u zichzelf moet stellen.

Bewust van renterisico’s

Ja, de rente staat historisch laag. Niet voor niets praat vrijwel elke professional over de aanstaande rentestijging. Het is geen mythe, hij komt. Vroeg of laat. Dat heet een cyclus, dat heet een conjunctuur. Maar heeft u de gevolgen van een oplopende rente in kaart gebracht? Dat is bijvoorbeeld
– maar zeker niet alleen – relevant bij obligaties. Weet u exact welke obligaties u in uw portefeuille heeft? En wat hun renterisico is? Gelukkig maar, een rentestijging kan tot koersverliezen binnen het obligatiedeel van uw beleggingsportefeuille leiden. Weet u het niet, dan is een portefeuillecheck echt geen overbodige luxe.

 

De dienstverlening van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer start met een uitvoerige kennismaking, het opstellen van een persoonlijk risicoprofiel en inventarisatie van uw rendementsdoelen. Wenst u vermogensbeheer op maat? Dan stelt het aan de hand van een grondige research een effectenportefeuille op maat op. Men volgt aansluitend proactief de marktontwikkelingen en is er alert op dat deze in lijn blijft met uw portefeuille, doelen en risicoprofiel.